Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

ONZE JAARLIJKSE UITSTAP

We proberen om ieder jaar een uitstap te maken met onze volledige groep. Iedereen, de spelers/speelsters , helpers, regisseur, .... gaat mee. Het mooie van de reis van dit jaar was dat slechts 3 personen (noem het de organisatie) wist waar we naar toe zouden gaan.

Om kwart na acht, na het in ontvangst nemen van een "schaft"zak stapten we de bus in. Het raden waar naar toe begon onmiddellijk , maar de organisatie had voor genoeg afleiding gezorgd. Via Maaseik, Neeroeteren, Opitter, Neerglabbeek, Gruitrode, Bree, Bocholt (waar we een extra rondje van de chauffeur kregen op het grote ronde punt), arriveerden we op onze eerste bestemming: het brouwerijmuseum in Bocholt.

Voor de meesten een verrassing want men wist niet dat dit museum bestond. En onder deskundige begeleiding deden wij verschillende interessante ontdekkingen over het brouwen van bier.  We eindigden de voormiddag in de Bierketel, want spreekt men van bier dan moet men ook kunnen proeven.

Onze brunch kregen we in Goolderheide.  Tussendoor mochten we ons ook bezighouden met het kleuren van onze tekening. De mooisten zouden een prijs winnen en dus werd door de meesten heftig gekleurd. Iedereen had 1 kleurtje gekregen in zijn "schaft"zak en moest dus op zoek naar de andere kleuren. Zo konden we nog eens ervaren wat het was om te ruilen.

In de namiddag mochten we in 3 huifkarren instappen voor een tocht van 2 uur, onderbroken door "de dorstigen laven".

De dag werd afgesloten met een diner in de Watermolen in Reppel.  De organisatie had ook nog voor een gastoptreden van een goochelaar gezorgd.  Moe en voldaan stapten we om half twaalf terug de bus in, richting Kessenich.  De organisatie mocht terugblikken op een geweldige organisatie. Volgend jaar opnieuw.

Afbeeldingen

Terug naar overzicht