Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Nieuws


STADSGESCHIEDENIS EN OORLOGSVERLEDEN

27/08/2023


Lees meerEEN LEUKE NAMIDDAG AAN DE MAAS DIE EINDIGT IN KINROOI

28/08/2022


Lees meerNAAR GENK EN DAARNA KATAPULTSCHIETEN

28/08/2019


Lees meerWIJNDOMEIN EN GROTTEN VAN .........

02/09/2018

Naar goede jaarlijkse gewoonte gingen we op de eerste zaterdag van september op stap met de ganse vereniging. IRENE, PETER en MARLEEN hadden weer voor een gevuld dagprogramma gezorgd. Niemand wist waarheen en dat maakte het op voorhand al leuk. Het raden waarheen kon beginnen. Dit jaar iets nieuws, een ontbijt in de parochiezaal. Na een zeer korte ochtendwandeling mochten we plaatsnemen in de gloednieuwe bus van De Wilg uit Bree. Waarheen? De chauffeur wist het (gelukkig), wij nog niet. In Maaseik de grens over, gaan we naar Nederland? In Maastricht terug de grens over, we gaan naar Tongeren? Neen, plots werd er rechtsaf gedraaid, richting Genoelselderen, richting het wijnkasteel. Daar hadden we niet aan gedacht. We werden rondgeleid in twee groepen: een jonge mooie gids en een enthousiaste oudere gids. Voor wie kiezen we? Jullie zien dan ook foto's van 2 fotografen, 1 voor elke groep. Na een glaasje dat we mochten proeven, terug de bus in voor onze stopplaats waar we zouden middageten. Men had gekozen voor "De Waterburcht" in Millen. Geen slechte keuze. Want men sprak van een broodmaaltijd, maar dit was toch nog iets meer. Lekker, gevarieerd, veel, vriendelijke bediening, snelle bediening, kortom: het was af. Na een siësta van een uurtje mochten we weer opstappen voor een weliswaar kort ritje naar Kanne. Want we gingen een bezoek brengen aan de grotten van Kanne. Ook hier mochten we proeven: een stuk Limburgse vla uit Kanne, een soepje en een biertje en dit onder de deskundige leiding van een gids, die over bepaalde zaken, een specifieke eigen mening had. Voor de humor zorgden wij. Want we hebben wat afgelachen die dag. Niet alleen in de grotten, maar van bij het vertrek tot bij de aankomst. JE KAN HET ZIEN OP ELKE FOTO. Na de grotten van Kanne reden we terug richting huiswaarts. Wel nog halt houden in Bree bij Mussenburghof voor het avondmaal. Ook hier een zeer goede ontvangst, lekker eten, voldoende eten. Tussendoor nog een optreden aan tafel van een kaartengoochelaar. Je weet dat het truken zijn, maar je kan het niet uitleggen. Hoe doet het ? Lekker uitgelachen arriveerden we rond tienen terug in Kessenich. Het was een mooie dag geweest. We kijken al uit naar volgend jaar.
Lees meerMONDO VERDE

03/09/2017

Onze jaarlijkse uitstap met de ganse groep ging dit jaar naar Mondo Verde in Landgraaf. 34 leden maakten deze uitstap mee en genoten van het mooie weer. In Mondo Verde is er voor elk wat wils. Van jong tot oud, kijk maar naar de foto's. 's Avonds waren we te gast bij D'Olivio in Voorshoven (Neeroeteren) waar wij een heerlijk driegangenmenu voorgeschoteld kregen. Weerom een prima organisatie van ons MIP of PIM trio: Marleen - Irène - Peter. Benieuwd waar we volgend jaar naar toe gaan?
Lees meerLIERKE PLEZIERKE

26/09/2016

Onze jaarlijkse uitstap bracht ons dit jaar naar Lier. De stad van Pallieter, de Zimmertoren, het begijnhof, de city golf, een boottocht, lekkere broodjesmaaltijd, goed weer, gezellige mensen, goede gidsen, bier met chocolade, .... 's Avonds werd de dag afgesloten met een lekker buffet bij traiteur Jacky Jaeken in Dilsen. Nogmaals dank aan Irène, Peter en Marleen die deze dag georganiseerd hadden.
Lees meerONZE JAARLIJKSE UITSTAP

09/09/2015


Lees meerCULTURELE PRIJS GEMEENTE KINROOI 2014

24/01/2015


Lees meerDE SCHEEPSLIFTEN VAN STREPY-THIEU

14/09/2014


Lees meerFEEST 30 JAAR TONEELVRIENDEN

19/02/2014

Thema: "Was het nu 60 - 70 - 80 - 90 of 2000?"
Lees meer


« Vorige 1 | 2